Jednoduchý recept

Smažené hříbky

  • Rakousko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 25 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 7204

Ingredience

500 g Houby čerstvé
2 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
50 g Máslo čerstvé
200 ml Olej stolní
2 polévková lžíce Strouhanka
1 špetka Sůl
1 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

32% Kalorie 627 kcal
Kilojoule 2 624kJ
3% Sacharidy 10 g
84% Tuky 63 g
7% Sodík 131 mg
16% Bílkoviny 9 g

Smažené hříbky postup přípravy receptu:

1

Hříbky očistíme, malé ponecháme vcelku a větší nakrájíme na řízky.

2

Houby osušíme, osolíme a obalíme v mouce, rozšlehaném vejci a ve strouhance.

3

Smažíme v dostatečném množství oleje a usmažené dáme na papírový ubrousek okapat. Potom houby přendáme na ohřátou mísu a pokapeme rozehřátým máslem. Zdobíme citronem a snítkou petrželky.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept