Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 7205

Ingredience

16 ks Houby čerstvé
1 polévková lžíce Ocet vinný
4 polévková lžíce Olej stolní
1 špetka Pepř černý mletý
5 g Petržel - nať
1 špetka Sůl
2 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

5% Kalorie 95 kcal
Kilojoule 396kJ
1% Sacharidy 5 g
9% Tuky 7 g
4% Sodík 73 mg
8% Bílkoviny 4 g

Hříbky na rožni postup přípravy receptu:

1

Omyté kloboučky hříbků osolíme, opepříme a pokapeme olejem. V míse je necháme několik hodin marinovat.

2

Na rozpáleném roštu houby opečeme.

3

V malém kastrolku rozpálíme lžíci oleje, přidáme nasekaný česnek a petrželku, odstavíme z ohně a přidáme lžíci octa.

4

Hříbky srovnáme na míse a pokapeme je octem s česnekem.

Poznámka

Použijeme jen velké hřiby.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept