Jednoduchý recept

Humr pečený v plamenech

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 15 minut
Doba přípravy: 5 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 7230
Kategorie: Maso

Ingredience

1 ks Citrony
4 ks Humr
300 ml Omáčka Aioli

Nutriční hodnoty jedné porce

94% Kalorie 1,857 kcal
Kilojoule 7 769kJ
3% Sacharidy 12 g
92% Tuky 69 g
222% Sodík 4 g
505% Bílkoviny 284 g

Humr pečený v plamenech postup přípravy receptu:

1

Celé uvařené humry grilujeme na venkovním grilu nad středně rozpáleným uhlím cca 5min po každé straně, dokud nejsou na dotyk horcí.

2

Poté rozbijeme krunýře a ihned podáváme s osminkami citronu a s aioli s pečeným česnekem.

Poznámka

Aioli viz recept "Aioli s pečeným česnekem"

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept