Jednoduchý recept

Pomazánka z uzené makrely a vejce

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 15 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (25%)
ID receptu: 7238
Kategorie: Pomazánky

Ingredience

1 ks Makrela uzená
1 polévková lžíce Mléko polotučné
1 kávová lžička Petržel - nať
1 špetka Sůl
150 g Tvaroh jemný
1 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

36% Kalorie 715 kcal
Kilojoule 2 991kJ
1% Sacharidy 4 g
60% Tuky 45 g
17% Sodík 344 mg
125% Bílkoviny 71 g

Pomazánka z uzené makrely a vejce postup přípravy receptu:

1

Tvaroh smícháme s mlékem, nadrobno pokrájenou makrelou, vejcem uvařeným natvrdo, petrželkou a solí.

Poznámka

Makrelu důkladně vykostíme a zbavíme kůže. Vejce předem uvaříme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept