Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 110 minut
Doba přípravy: 60 minut
Doba vaření: 50 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (15%)
ID receptu: 7243

Ingredience

80 g Houby čerstvé
40 g Hrášek v slaném nálevu - sterilovaný
200 g Kapr obecný
2 špetka Muškátový oříšek
150 g Máslo čerstvé
5 špetka Pepř černý mletý
1 polévková lžíce Petržel - nať
1 kávová lžička Strouhanka
0,5 kávová lžička Sůl
1 polévková lžíce Tuk
4 ks Vaječný bílek slepičí
4 ks Vaječný žloutek slepičí
60 g Zelenina kořenová

Nutriční hodnoty jedné porce

26% Kalorie 520 kcal
Kilojoule 2 174kJ
1% Sacharidy 5 g
63% Tuky 47 g
12% Sodík 245 mg
36% Bílkoviny 20 g

Rybí svítek postup přípravy receptu:

1

Utřeme máslo se žloutky. Přidáme namočené a vymačkané okrájené žemle, v tuku zpěněnou zelenou petržel a čisté mleté rybí maso. Ochutíme solí, pepřem, muškátovým oříškem a vše promícháme.

2

Nakrájíme kořenovou zeleninu na kostičky, podusíme na tuku a přidáme k houbám, které jsme podusili se zeleným hráškem.

3

Masové těsto, prochladlou udušenou zeleninu a houby smícháme s tuhým sněhem z bílků.

4

Vymažeme zapékací mísu tukem, vysypeme strouhankou a nalijeme do ní připravené těsto. Pečeme asi 30 minut.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept