Recept

Fenyklový salát s pomeranči

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (20%)
ID receptu: 7258
Kategorie: Studené saláty

Ingredience

3 polévková lžíce Citronová šťáva
1 špetka Cukr krupice
400 g Fenykl sladký - hlíza
350 g Jahody zahradní
1 polévková lžíce Nakládaný zelený pepř
6 polévková lžíce Olej olivový extra panenský
1 ks Pepř černý mletý
3 ks Pomeranče
6 polévková lžíce Pomerančová šťáva
1 ks Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

12% Kalorie 230 kcal
Kilojoule 961kJ
10% Sacharidy 35 g
14% Tuky 11 g
4846% Sodík 97 g
7% Bílkoviny 4 g

Fenyklový salát s pomeranči postup přípravy receptu:

1

Fenykl omyjeme, rozčtvrtíme a odstraníme tvrdý stonek. Bulvu nakrájíme na tenké plátky, pomeranče oloupeme a podélně nakrájíme na kolečka, jahody nakrájíme na tenké plátky. Vše smícháme v míse.

2

Pomerančovou a citronovou šťávu, zelený pepř, olivový olej, sůl, pepř a špetku cukru smícháme na zálivku. Přelijeme jí salát, zamícháme, necháme asi 10 minut uležet a podáváme s čerstvým pečivem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept