Jednoduchý recept

Jogurtová raita s okurkou

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 7261
Kategorie: Omáčky studené

Ingredience

1 stroužek Česnek
2 ks Cibulka jarní
3 polévková lžíce Citronová šťáva
375 ml Jogurt bílý
1 kávová lžička Kmín římský
2 polévková lžíce Máta
1 ks Okurka salátová
1 špetka Pepř černý mletý
1 špetka Sůl
0,5 polévková lžíce Zázvor mletý

Nutriční hodnoty jedné porce

5% Kalorie 103 kcal
Kilojoule 432kJ
4% Sacharidy 14 g
5% Tuky 4 g
6% Sodík 111 mg
9% Bílkoviny 5 g

Jogurtová raita s okurkou postup přípravy receptu:

1

Neoloupanou okurku zbavíme jadérek a nastrouháme. Smícháme s najemno nasekanou cibulkou, prolisovaným česnekem, nastrouhaným zázvorem, jemně nasekanou mátou, citronovou šťávou a jogurtem, ochutíme solí a pepřem. Zakryjeme a necháme 30min odpočinout v lednici.

2

Poté posypeme opraženými semínky římského kmínu a podáváme vychlazenou ke grilovanému masu nebo mořským plodům.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept