Zdravý recept

Medová omáčka s miso

  • Japonsko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 15 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 7262

Ingredience

1 polévková lžíce Hořčice Dijonská
4 polévková lžíce Med včelí
1,5 polévková lžíce Ocet jablečný
1,5 polévková lžíce Omáčka sójová
4 polévková lžíce Sójová pasta Miso
2 polévková lžíce Zázvor mletý
2 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

7% Kalorie 148 kcal
Kilojoule 617kJ
8% Sacharidy 30 g
3% Tuky 2 g
38% Sodík 750 mg
7% Bílkoviny 4 g

Medová omáčka s miso postup přípravy receptu:

1

Smícháme med, miso, hořčici, nastrouhaný zázvor, prolisovaný česnek, sójovou omáčku a ocet a vyšleháme dohladka.

2

Při pokojové teplotě necháme 30min odpočinout.

3

Omáčku podáváme při pokojové teplotě ke grilovanému masu.

Poznámka

Miso je japonská kvašená pasta ze sójových bobů. K dostání v asijských obchodech nebo prodejnách se zdravou výživou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept