Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 7266
Kategorie: Zelenina

Ingredience

1 stroužek Česnek
1 ks Cibule
0,8 kg Fazolové lusky zelené
1 polévková lžíce Máslo čerstvé
10 g Petržel - nať
0,5 kg Rajčata
1 špetka Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

7% Kalorie 131 kcal
Kilojoule 546kJ
6% Sacharidy 21 g
6% Tuky 5 g
4% Sodík 78 mg
9% Bílkoviny 5 g

Fazolky s rajčaty postup přípravy receptu:

1

Cibuli oloupeme, jemně nakrájíme a zpěníme ji na másle. Přidáme očištěné, šikmo nakrájené fazolky, osolíme a dusíme ve vlastní šťávě.

2

Potom přidáme oloupaná rajčata zbavená semen, stroužek česneku a vše dodusíme.

3

Když je zelenina měkká, vyjmeme stroužek česneku, odstavíme z ohně a přidáme nasekanou petrželovou nať.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept