Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (24%)
ID receptu: 7276

Ingredience

2 ks Celer bulvový
60 g Máslo čerstvé
4 polévková lžíce Strouhanka
80 g Sýr Parmezán
1 špetka Sůl
2 ks Vejce slepičí
0,3 l Zakysaná smetana

Nutriční hodnoty jedné porce

21% Kalorie 407 kcal
Kilojoule 1 704kJ
4% Sacharidy 13 g
45% Tuky 33 g
35% Sodík 692 mg
25% Bílkoviny 14 g

Zapečený celer postup přípravy receptu:

1

Očištěný celer uvaříme v osolené vodě a nakrájíme na plátky.

2

Do ohnivzdorné mísy vymazané máslem a vysypané strouhankou vložíme plátky celeru, na ně nasypeme nastrouhaný sýr smíchaný s osmaženou strouhankou, kolečka vařeného vejce, potřeme osolenou kyselou smetanou a nasekanou celerovou natí.

3

Dáme zapéci do trouby asi na 30 minut.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept