Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 55 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 45 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (22%)
ID receptu: 7285
Kategorie: Čiré polévky

Ingredience

1 ks Česnek
1 ks Cibule
150 g Hrách loupaný
150 g Ječné kroupy
1 špetka Majoránka
1 špetka Paprika mletá sladká
10 g Petržel - nať
1 polévková lžíce Sádlo škvařené
1 kávová lžička Sůl
300 g Vepřové maso tučné

Nutriční hodnoty jedné porce

34% Kalorie 661 kcal
Kilojoule 2 766kJ
15% Sacharidy 56 g
51% Tuky 38 g
10% Sodík 200 mg
38% Bílkoviny 21 g

Bavorská polévka postup přípravy receptu:

1

Omytý namočený hrách a kroupy vaříme každé zvlášť téměř doměkka.

2

Po 1 1/2 hodině varu oboje smícháme, přidáme na kousky nakrájené maso opečené na zpěněné cibuli, papriku, koření a vše dovaříme.

3

Nakonec do polévky přidáme nasekanou petrželovou nať.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept