Vaječná pomazánka s játrovou paštikou - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 28 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Vaječná pomazánka s játrovou paštikou
Celkový čas: | 28 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 20 minut |
Doba vaření: | 8 minut |
Autor: | M. Hamrova |
---|---|
Hodnost: | Rozkoukávám se (15%) |
ID receptu: | 7286 |
Kategorie: | Studené předkrmy |
Ingredience
0,5 kávová lžička | Citronová šťáva |
100 g | Máslo čerstvé |
1 ks | Paštika játrová |
2 špetka | Pepř černý mletý |
4 špetka | Sůl |
4 ks | Vejce slepičí |
Nutriční hodnoty jedné porce
Uhlovodany | 2g |
---|---|
Cholesterol | 611,9mg |
Draslík | 193,4mg |
Vláknina | 165,0mg |
Vitamín A | 0,0mg |
Vitamín B6 | 0,2mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 0,8mg |
Vitamín E | 1,1mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 58,5mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Citronová šťáva, Paštika játrová, Sůl, Vejce slepičí mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Máslo čerstvé, Pepř černý mletý mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.
Vaječná pomazánka s játrovou paštikou postup přípravy receptu:
1 | Utřeme do pěny máslo s paštikou. Přidáme nahrubo nastrouhaná uvařená vejce, ochutíme solí, pepřem, zakápneme citronovou šťávou. |
2 | Pomazánku podáváme natřenou na plátcích veky nebo chleba. |
Děláme doma podobnou