Jednoduchý recept

Vaječná pomazánka s játrovou paštikou

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 28 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 8 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (15%)
ID receptu: 7286
Kategorie: Studené předkrmy

Ingredience

0,5 kávová lžička Citronová šťáva
100 g Máslo čerstvé
1 ks Paštika játrová
2 špetka Pepř černý mletý
4 špetka Sůl
4 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

31% Kalorie 610 kcal
Kilojoule 2 554kJ
0% Sacharidy 2 g
79% Tuky 60 g
40% Sodík 795 mg
33% Bílkoviny 18 g

Vaječná pomazánka s játrovou paštikou postup přípravy receptu:

1

Utřeme do pěny máslo s paštikou. Přidáme nahrubo nastrouhaná uvařená vejce, ochutíme solí, pepřem, zakápneme citronovou šťávou.

2

Pomazánku podáváme natřenou na plátcích veky nebo chleba.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

 
WeNdY96
Vaječná pomazánka s játrovou paštikou
Děláme doma podobnou smile

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept