Jednoduchý recept

Tatarská omáčka

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 10 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (15%)
ID receptu: 7289
Kategorie: Omáčky studené

Ingredience

1 kávová lžička Cibule
0,5 kávová lžička Citronová šťáva
1 kávová lžička Kapary sterilované
150 g Majonéza
1 ks Okurky nakládané
1 kávová lžička Petržel - nať

Nutriční hodnoty jedné porce

14% Kalorie 269 kcal
Kilojoule 1 124kJ
1% Sacharidy 2 g
39% Tuky 29 g
65% Sodík 1 g
1% Bílkoviny 0 g

Tatarská omáčka postup přípravy receptu:

1

Nastrouháme najemno okurku, nasekáme najemno cibulku, kapary a petrželovou nať.

2

Vše promícháme s majonézou dohladka a ochutíme citronovou šťávou.

Poznámka

Podáváme ke smaženým jídlům, rybám, rožněnému masu atd.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept