Zdravý recept

Polévka Julienne

  • Francie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (27%)
ID receptu: 7290
Kategorie: Čiré polévky

Ingredience

1 l Hovězí vývar základní
0,3 ks Kapusta hlávková
1 ks Kedlubna
2 ks Mrkev kořen
10 g Pažitka

Nutriční hodnoty jedné porce

5% Kalorie 104 kcal
Kilojoule 437kJ
4% Sacharidy 16 g
231% Tuky 173 g
34% Sodík 685 mg
16% Bílkoviny 9 g

Polévka Julienne postup přípravy receptu:

1

Očištěnou a omytou zeleninu nakrájíme na jemné dlouhé nudličky. Dusíme ji pod pokličkou na tuku sebraném z vývaru.

2

Když zelenina změkne, přilijeme vývar a na mírném ohni povaříme.

3

Po odstavení z ohně přisypeme do polévky pažitku.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept