Jednoduchý recept

Kuřecí polévka minestrone

  • Itálie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 60 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 45 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 7306

Ingredience

1 ks Celer řapíkatý
1 ks Cibule
145 g Hrášek mražený
200 g Kuřecí prsa
1 ks Mrkev kořen
1 polévková lžíce Olej olivový
1 kávová lžička Oregano sušené
1 špetka Pepř černý mletý
2 polévková lžíce Petržel - nať
1 kávová lžička Polévkové koření
400 g Rajčata loupaná (konzervovaná)
1 kávová lžička Sůl
1 l Voda pitná
0,3 ks Zelí hlávkové bílé
1 stroužek Česnek
85 g Špagety, Makarony

Nutriční hodnoty jedné porce

8% Kalorie 153 kcal
Kilojoule 640kJ
6% Sacharidy 21 g
3% Tuky 2 g
15% Sodík 302 mg
20% Bílkoviny 11 g

Kuřecí polévka minestrone postup přípravy receptu:

1

Na kapce oleje necháme v hrnci osmahnout nakrájenou cibuli a česnek. Přidáme nakrájenou mrkev, celer a minutu smažíme.

2

Nakrájená rajčata vložíme do hrnce se šťávou z konzervy.

3

Přidáme vodu, oregano, petrželku, pepř, sůl a koření.

4

Přivedeme k varu, vysypeme makaróny a přivedeme k varu za stálého míchání.

5

Pod pokličkou vaříme 15 minut.

6

Přidáme hrášek, kuřecí maso a nastrouhané zelí. 20 minut vaříme a ihned podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept