Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 150 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 120 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (25%)
ID receptu: 7308
Kategorie: Studené předkrmy

Ingredience

50 g Anglická slanina
1 ks Cibule
100 g Játra vepřová
0,1 l Mléko polotučné
1 špetka Muškátový květ
1 špetka Pepř bílý
1 špetka Sůl
100 g Šunka dušená
1 ks Vejce slepičí
250 g Vepřové maso libové
1 špetka Zázvor mletý
1 ks Žemle tuková

Nutriční hodnoty jedné porce

7% Kalorie 146 kcal
Kilojoule 609kJ
1% Sacharidy 5 g
12% Tuky 9 g
4% Sodík 82 mg
19% Bílkoviny 11 g

Lahůdková paštika postup přípravy receptu:

1

Housku namočíme do mléka. Vymačkáme a spolu s játry, masem a pokrájenou cibulí umeleme.

2

Přidáme vejce, koření a našleháme do pěny. Přidáme na kostičky pokrájenou šunku a slaninu.

3

Formu vymažeme olejem a naplníme směsí, zakryjeme a vaříme v troubě ve vodní lázni asi 2 hodiny.

4

Necháme vychladnout, vyklopíme, nakrájíme a podáváme s nakládanou nebo syrovou zeleninou.

Poznámka

Vodní lázeň: formu s paštikou dáme do větší nádoby s vodou a zapékáme. Vodu průběžně doléváme aby se nevyvařila.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept