Jednoduchý recept

Sendvič s vejci natvrdo

  • Itálie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (20%)
ID receptu: 7313
Kategorie: Teplé předkrmy

Ingredience

1 ks Avokádo
3 ks Bazalka
1 stroužek Česnek
120 g Mozzarella
150 ml Olej olivový extra panenský
100 ml Olej rostlinný
2 polévková lžíce Oříšky piniové
1 špetka Pepř černý mletý
100 g Rajčata Cherry
1 špetka Sůl
3 polévková lžíce Sýr Parmezán
4 plátek Tortilla
2 ks Vejce slepičí
500 ml Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

33% Kalorie 645 kcal
Kilojoule 2 697kJ
2% Sacharidy 8 g
84% Tuky 63 g
22% Sodík 445 mg
29% Bílkoviny 16 g

Sendvič s vejci natvrdo postup přípravy receptu:

1

Bazalku a loupaný česnek dáme do mixéru, přidáme piniové oříšky, olivový olej, parmezán a připravíme si pesto. Osolíme, opepříme.

2

Rajčata nakrájíme nadrobno, avokádo na kostičky a obojí smícháme se 2 lžícemi pesta.

3

Uvaříme vejce natvrdo. Mozzarellu nakrájíme na plátky.

4

Dvě tortilly potřeme zbylým pestem, obložíme sýrem a zbývající tortilly přimáčkneme. Postupně je smažíme na oleji z obou stran dozlatova, dokud se sýr nerozpustí.

5

Před podáváním nakrájíme na díly a obložíme avokádovou směsí a ozdobíme vejci.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept