Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 90 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 60 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 7315
Kategorie: Studené předkrmy

Ingredience

1 ks Česnek
1 ks Cibule
400 g Drůbeží maso
100 g Játra drůbeží
50 g Máslo čerstvé
0,1 l Mléko polotučné
1 špetka Paštikové koření
1 polévková lžíce Petržel - nať
1 špetka Sůl
1 ks Vejce slepičí
1 ks Žemle tuková

Nutriční hodnoty jedné porce

8% Kalorie 150 kcal
Kilojoule 627kJ
1% Sacharidy 5 g
11% Tuky 8 g
2% Sodík 46 mg
20% Bílkoviny 12 g

Drůbeží paštika postup přípravy receptu:

1

Cibuli a česnek drobně nakrájíme a zpěníme na másle. Přidáme pokrájená játra a osmahneme.

2

Necháme vychladnout a spolu s vařeným masem, houskou namočenou v mléce a vymačkanou, umeleme.

3

Přimícháme vejce, můžeme dle potřeby zředit vývarem, osolíme a dochutíme kořením.

4

Na závěr přidáme jemně pokrájenou petrželku. Formu vymažeme

5

máslem a naplníme směsí, zakryjeme a vaříme ve vodní lázni asi 3/4 hodiny.

6

Necháme vychladnout a nakrájíme.

Poznámka

Vodní lázeň: formu s paštikou dáme do větší nádoby s vodou a zvolna zahříváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept