Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 110 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 90 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (25%)
ID receptu: 7317
Kategorie: Studené předkrmy

Ingredience

100 g Anglická slanina
1 ks Celer bulvový
1 ks Cibule
100 ml Hovězí vývar základní
250 g Játra drůbeží
1 ks Karotka
50 g Máslo čerstvé
1 špetka Muškátový oříšek
1 špetka Pepř černý mletý
1 ks Petržel kořen
0,5 ks Slepice
1 špetka Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

25% Kalorie 492 kcal
Kilojoule 2 057kJ
2% Sacharidy 8 g
37% Tuky 27 g
23% Sodík 469 mg
90% Bílkoviny 51 g

Slepičí paštika postup přípravy receptu:

1

Maso z poloviny syrové, vykostěné slepice nakrájíme na kousky, opečeme na slanině na kostičky pokrájené s kousky jater.

2

Osolíme, opepříme a zalijeme vývarem. Přidáme kořenovou

3

zeleninu, cibuli a dusíme doměkka.

4

Necháme vychladnout, umeleme, dochutíme kořením a utřeme s máslem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept