Recept

Bylinková roláda s restovanými čili papričkami

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (24%)
ID receptu: 7324
Kategorie: Studené předkrmy

Ingredience

1 polévková lžíce Bazalka
2 ks Chilli paprička
55 g Máslo čerstvé
250 ml Mléko polotučné
40 g Mouka polohrubá
40 g Olivy černé
1 polévková lžíce Pažitka
1 špetka Pepř černý mletý
1 polévková lžíce Petržel - nať
1 špetka Sůl
200 g Sýr Ricotta
4 ks Vaječný žloutek slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

12% Kalorie 242 kcal
Kilojoule 1 012kJ
3% Sacharidy 10 g
25% Tuky 19 g
7% Sodík 136 mg
17% Bílkoviny 9 g

Bylinková roláda s restovanými čili papričkami postup přípravy receptu:

1

Potřený papír na pečení dáme do chlebíčkové formy.

2

Rozpustíme v hrnci máslo, vmícháme mouku a přidáme mléko. Přivedeme k varu za stálého míchání a když směs zhoustne, tak minutu povaříme.

3

Odstavíme hrnec a do směsi přidáme žloutky, koření, pepř a sůl. Rozšleháme a nalijeme hmotu do formy.

4

Pečeme 15 minut v předehřáté troubě na 220 stupňů, dokud nezezlátne a nevyskočí.Poté roládu vyklopíme, odstraníme pečící papír a necháme vychladnout.

5

Sýr ricotta rozšleháme a rozdělíme na roládu, posypeme nasucho restovanými čili papričkami, bazalkou a olivami.

6

Roládu svineme a podáváme.

Poznámka

čili papričky musí být nakrájené a osmažené

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept