Jednoduchý recept

Andaluská studená polévka

  • Francie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 7328
Kategorie: Krémové polévky

Ingredience

1 stroužek Česnek
2 polévková lžíce Ocet kvasný lihový
1 ks Okurka salátová
3 polévková lžíce Olej stolní
2 ks Paprikové lusky čerstvé
1 špetka Pepř černý mletý
6 ks Rajčata
58 g Strouhanka
1 špetka Sůl
700 ml Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

7% Kalorie 136 kcal
Kilojoule 568kJ
5% Sacharidy 19 g
8% Tuky 6 g
9% Sodík 173 mg
6% Bílkoviny 3 g

Andaluská studená polévka postup přípravy receptu:

1

Papriky, rajčata a okurku očistíme, oloupeme, nakrájíme na kousky a rozmixujeme s vodou se stroužkem česneku.

2

Do zeleniny přidáme 2 lžíce octa, 3 lžíce oleje, strouhanku a studenou vodu.

Poznámka

Polévku podáváme s kousky ledu. Množství vody upravíme podle potřeby.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept