Recept

Zavářka z mletého telecího masa

  • Itálie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 28 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 8 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 7333

Ingredience

1 špetka Muškátový oříšek
20 g Sýr Parmezán
1 špetka Sůl
150 g Telecí maso přední
1 ks Vejce slepičí
30 g Šunka s vyšším obsahem tuku
2 ks Žemle tuková

Nutriční hodnoty jedné porce

42% Kalorie 836 kcal
Kilojoule 3 498kJ
17% Sacharidy 61 g
39% Tuky 29 g
39% Sodík 786 mg
136% Bílkoviny 77 g

Zavářka z mletého telecího masa postup přípravy receptu:

1

Omyté maso spolu se šunkou umeleme na strojku.

2

Přidáme vejce a ostatní přísady a vypracujeme těsto.

3

Pomocí lžičky vykrajujeme nočky a vkládáme je do vařící polévky. Vaříme asi 6-8 minut.

Poznámka

Použijeme nastrouhaný sýr a namočenou a vymačkanou žemli.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept