Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (25%)
ID receptu: 7335

Ingredience

300 g Filé rybí
1 špetka Pepř černý mletý
0,5 l Smetana 33% (šlehačka)
1 špetka Sůl
1 ks Vaječný bílek slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

24% Kalorie 478 kcal
Kilojoule 2 000kJ
1% Sacharidy 4 g
57% Tuky 42 g
4% Sodík 75 mg
63% Bílkoviny 35 g

Rybí pěna postup přípravy receptu:

1

Rybu upečeme, vykostíme a jemně umeleme na strojku. Přidáme bílek, osolíme, opepříme a prolisujeme.

2

Směs dáme do hlubší nádoby a postavíme ji na rozdrcený led. Postupně po lžících přidáváme smetanu a šleháme do zhoustnutí.

3

Podáváme dobře vychlazené.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept