Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (27%)
ID receptu: 7337
Kategorie: Přílohy

Ingredience

1 špetka Cukr krupice
100 g Křen
1 kávová lžička Ocet kvasný lihový
0,1 l Smetana 12% (konzumní)
1 špetka Sůl
2 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

5% Kalorie 96 kcal
Kilojoule 400kJ
1% Sacharidy 4 g
9% Tuky 7 g
5% Sodík 109 mg
9% Bílkoviny 5 g

Křen s vejci a smetanou postup přípravy receptu:

1

Křen omyjeme, očistíme, jemně nastrouháme a polijeme smetanou.

2

Uvařená vejce rozsekáme, spojíme s křenem a přidáme sůl, cukr a ocet.

3

Podáváme na opečených topinkách nebo jako přílohu k uzenému masu.

Poznámka

Vejce předem uvaříme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept