Jednoduchý recept

Šunkové smaženky

  • Francie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 7347
Kategorie: Teplé předkrmy

Ingredience

8 krajíc Chléb konzumní
80 g Máslo čerstvé
1 dl Sherry brandy
100 g Šunka dušená
2 ks Vaječný žloutek slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

30% Kalorie 599 kcal
Kilojoule 2 506kJ
19% Sacharidy 69 g
32% Tuky 24 g
0% Sodík 7 mg
30% Bílkoviny 17 g

Šunkové smaženky postup přípravy receptu:

1

Šunku nakrájíme na 4 silnější plátky.

2

Vždy jeden plátek vložíme mezi dva tenké krajíčky bílého chleba, stiskneme, po obou stranách pokropíme sherry (nebo jiným vínem) a ponoříme do rozšlehaných žloutků.

3

Na másle opečeme dozlatova.

Poznámka

Z krajíčků chleba odkrojíme kůrku.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept