Recept

Sele s houskovou nádivkou na rožni

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 230 minut
Doba přípravy: 50 minut
Doba vaření: 180 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (15%)
ID receptu: 7352
Kategorie: Maso

Ingredience

100 g Cibule
1 kávová lžička Majoránka
40 g Máslo čerstvé
0,5 kávová lžička Pepř černý mletý
2,5 dl Pivo světlé 10% 3,9% obj.
50 g Sádlo škvařené
1 ks Sele
100 g Strouhanka
1,5 kávová lžička Sůl
3 ks Vaječný žloutek slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

21% Kalorie 408 kcal
Kilojoule 1 705kJ
2% Sacharidy 7 g
37% Tuky 27 g
10% Sodík 191 mg
57% Bílkoviny 32 g

Sele s houskovou nádivkou na rožni postup přípravy receptu:

1

Nakrájíme najemno cibuli a osmahneme na másle do sklovita.

2

Utřeme do pěny máslo a přimícháme žloutky.

3

Umeleme vnitřnosti, z bílků ušleháme sníh a vše dobře promícháme. Přidáme strouhanku, sůl, pepř a majoránku.

4

Sele naplníme nádivkou, protáhneme jím rožeň a zašijeme.

5

Při rožnění potíráme sele často sádlem a pivem, pozvolna opékáme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept