Jednoduchý recept

Smažené grundle

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (15%)
ID receptu: 7353
Kategorie: Maso

Ingredience

1 kg Grundle
5 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
1,5 dl Olej stolní
7 polévková lžíce Strouhanka
1 kávová lžička Sůl
3 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

35% Kalorie 692 kcal
Kilojoule 2 895kJ
3% Sacharidy 10 g
49% Tuky 36 g
18% Sodík 366 mg
143% Bílkoviny 80 g

Smažené grundle postup přípravy receptu:

1

Rybičky dobře opláchneme, ponecháme ocásky, osolíme a na 30 minut odložíme.

2

Pak je lehce osušíme, obalíme v mouce, vejci a strouhance.

3

Osmažíme je zprudka na rozpáleném tuku.

Poznámka

Podáváme je s bílým opečeným pečivem nebo s orestovaným bramborem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept