Jednoduchý recept

Pečený pstruh na másle

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 25 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (15%)
ID receptu: 7354

Ingredience

1 ks Citrony
5 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
10 dkg Máslo čerstvé
2 polévková lžíce Ocet kvasný lihový
1 ks Petržel - nať
4 ks Pstruh
1 kávová lžička Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

48% Kalorie 938 kcal
Kilojoule 3 926kJ
1% Sacharidy 5 g
72% Tuky 54 g
23% Sodík 455 mg
186% Bílkoviny 105 g

Pečený pstruh na másle postup přípravy receptu:

1

Pstruhy vykucháme, ponecháme hlavu i ocas. Omyjeme, osušíme a z obou stran přelijeme octem.

2

Pak je osolíme a asi 10 minut necháme odležet.

3

Pstruhy okmínujeme, obalíme v mouce a naskládáme do pekáčku na rozehřáté máslo. Pečeme v předehřáté troubě, během pečení opatrně obracíme, aby se nám pstruh nepoškodil.

4

Podáváme s vařeným bramborem a pstruha vždy ozdobíme 2 kolečky citronu, plátkem másla a kouskem naťové petrželky.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept