Jednoduchý recept

Vaječné omelety z Tater

  • Slovensko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (15%)
ID receptu: 7356

Ingredience

2 ks Cibule
8 polévková lžíce Mléko polotučné
160 g Slanina vepřová
2 polévková lžíce Sádlo škvařené
40 g Sýr Eidam uzený 45%
0,5 kávová lžička Sůl
8 ks Vejce slepičí
200 g Žampiony čerstvé

Nutriční hodnoty jedné porce

32% Kalorie 633 kcal
Kilojoule 2 649kJ
3% Sacharidy 11 g
69% Tuky 51 g
40% Sodík 798 mg
58% Bílkoviny 32 g

Vaječné omelety z Tater postup přípravy receptu:

1

Nakrájíme slaninu na kostičky a opečeme v rozehřátém tuku na pánvi. Očistíme žampiony, nakrájíme na plátky, cibuli nasekáme najemno a přidáme ke slanině. Vše zamícháme a osmažíme.

2

Rozšleháme si vejce, osolíme a zalijeme připravenou směs. Usmažíme omeletu.

3

Hotovou omeletu posypeme nastrouhaným sýrem.

Poznámka

Podáváme s pečivem nebo brambory.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept