Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 80 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 60 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 7357
Kategorie: Studené předkrmy

Ingredience

100 g Anglická slanina
1 ks Cibule
100 g Husí sádlo
300 g Játra husí
1 špetka Paštikové koření
0,1 l Smetana 33% (šlehačka)
1 špetka Sůl
1 ks Vejce slepičí
200 g Vepřové maso libové

Nutriční hodnoty jedné porce

14% Kalorie 276 kcal
Kilojoule 1 156kJ
1% Sacharidy 3 g
32% Tuky 24 g
8% Sodík 157 mg
19% Bílkoviny 11 g

Paštika z husích jater postup přípravy receptu:

1

Cibuli nakrájíme nadrobno a zpěníme na sádle.

2

Husí játra, maso a podušenou cibuli umeleme na jemno. Do směsi zašleháme vejce, smetanu, koření a sůl. Na závěr přimícháme třetinu nadrobno nakrájené slaniny. Zbytek slaniny nakrájíme na

3

tenké plátky, vyložíme formu a naplníme směsí.

4

Povrch poklademe plátky slaniny, zakryjeme a asi hodinu vaříme ve vodní lázni.

5

Hotovou paštiku necháme vychladnout a nakrájíme na plátky.

Poznámka

Vodní lázeň: formu s paštikou dáme do větší nádoby s vodou a zahříváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept