Recept

Zapečené jehněčí kotlety

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 75 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 60 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (20%)
ID receptu: 7367

Ingredience

2 ks Bobkový list
1 kg Brambory
2 ks Cibule
8 ks Jehněčí kotlety
80 g Máslo čerstvé
1 ks Pepř bílý
2 kávová lžička Petržel - nať
1 ks Polévkové kostky Vitana
1 ks Sůl
1 kávová lžička Tymián čerstvý
4 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

39% Kalorie 771 kcal
Kilojoule 3 224kJ
12% Sacharidy 45 g
61% Tuky 46 g
4852% Sodík 97 g
81% Bílkoviny 46 g

Zapečené jehněčí kotlety postup přípravy receptu:

1

Brambory a cibuli nakrájíme na kolečka, česnek prolisujeme. Na pánvi rozpálíme máslo a kotlety na něm opečeme po obou stranách dozlatova. Poté je vyjmeme, do výpeku dáme brambory s cibulí a opečeme je, osolíme a opepříme.

2

Do zapékací mísy vložíme polovinu brambor s cibulí. Kotlety potřeme česnekem a rozložíme je na brambory. Přidáme tymián, bobkové listy, petrželku a zakryjeme druhou vrstvou brambor s cibulí.

3

Směs zalijeme 1/2 litrem bujónu, přikryjeme poklicí a dusíme ve středně vyhřáté troubě asi 40 minut.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept