Recept

Kedlubnová polévka s rajčaty

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 45 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 35 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (20%)
ID receptu: 7374

Ingredience

2 ks Kedlubna
1 kávová lžička Máslo čerstvé
1 polévková lžíce Polévkové koření
1 ks Pórek
5 ks Rajčata
50 g Sýr Eidam cihla 40%
1 ks Sůl
1 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

9% Kalorie 187 kcal
Kilojoule 784kJ
7% Sacharidy 24 g
10% Tuky 7 g
4849% Sodík 97 g
15% Bílkoviny 9 g

Kedlubnová polévka s rajčaty postup přípravy receptu:

1

Kedlubny oloupeme a nastrouháme nahrubo. V hrnci rozehřejeme máslo, kedlubny na něm zpěníme, zalijeme 1 litrem vody, přivedeme k varu a vaříme 10 minut.

2

Rajčata a pórek nakrájíme na kolečka a pidáme do polévky. Osolíme, okořeníme polévkovým kořením a vaříme ještě dalších 20 minut.

3

Polévku stáhneme z ploténky, zašleháme do ní vejce a podáváme s pečivem posypanou strouhaným sýrem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept