Jednoduchý recept

Poulette ze škeblí

  • Francie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 45 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 7385
Kategorie: Teplé předkrmy

Ingredience

55 g Anglická slanina
1 ks Celer řapíkatý
1 ks Cibule
30 g Máslo čerstvé
1 kg Škeble čerstvé
55 ml Víno bílé
200 g Zakysaná smetana
115 g Žampiony čerstvé

Nutriční hodnoty jedné porce

22% Kalorie 427 kcal
Kilojoule 1 788kJ
3% Sacharidy 12 g
30% Tuky 22 g
15% Sodík 303 mg
64% Bílkoviny 36 g

Poulette ze škeblí postup přípravy receptu:

1

Do hrnce vložíme máslo, nakrájenou cibuli, žampiony, slaninu a celer a 3 minuty na mírném ohni smažíme.

2

Přidáme bílé víno, očištěné škeble a pomalu vaříme, dokud se škeble neotevřou. Občas zamícháme.

3

Přidáme smetanu a minutu vaříme.

4

Podáváme ihned.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept