Jednoduchý recept

Omeleta ze zbytků vařeného uzeného masa ( pro 1 osobu )

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 5 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 7400
Kategorie: Hlavní chod

Ingredience

2 ks Brambory vařené
0,5 polévková lžíce Máslo čerstvé
1 ks Rajčata
1 ks Sůl
2 ks Vejce slepičí
100 g Vepřová uzená plec

Nutriční hodnoty jedné porce

29% Kalorie 581 kcal
Kilojoule 2 432kJ
10% Sacharidy 37 g
45% Tuky 34 g
19451% Sodík 389 g
61% Bílkoviny 34 g

Omeleta ze zbytků vařeného uzeného masa ( pro 1 osobu ) postup přípravy receptu:

1

Máslo rozpustíme na pánvi, přidáme drobně rozkrájené maso i nakrájené brambory a osmahneme. Směs osolíme, dle chuti opepříme a horkou zalijeme rozkvedlanými vejci.

2

Omeletu upečeme, z pánve sesuneme na talíř, v půli přeložíme opečenou stranou navrch a ozdobíme plátky rajčete.

3

Jako přílohu podáváme chléb.

Poznámka

Vejce můžeme nastavit trochou vody. Omeleta tak zůstane vláčná a při přehnutí se nepřelomí.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept