Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 45 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 25 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 7401

Ingredience

1 ks Bobkový list
2 ks Cibule
1 ks Citrony
1 ks Kapr obecný
4 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
125 ml Olej stolní
5 ks Pepř černý celý
1 polévková lžíce Protlak rajčatový
1 dl Víno červené

Nutriční hodnoty jedné porce

24% Kalorie 469 kcal
Kilojoule 1 961kJ
12% Sacharidy 43 g
44% Tuky 33 g
1% Sodík 26 mg
12% Bílkoviny 7 g

Kapr na víně postup přípravy receptu:

1

Očištěného kapra nakrájíme na porce, osolíme a obalíme v mouce. Opečeme v horkém oleji, porce vyjmeme a uchováme na teple.

2

Cibuli oloupeme, jemně nakrájíme, zpěníme na zbylém oleji a zalijeme vínem. Přidáme rajčatový protlak, plátky citronu, 1 bobkový list a 5 zrnek pepře. Vše chvíli podusíme.

3

Do šťávy vložíme porce opečené ryby a necháme dusit asi 6 minut. Podáváme studené s chlebem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept