Recept

Vařené hovězí maso se zeleninovým protlakem

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 140 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 120 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (25%)
ID receptu: 7403

Ingredience

1 kg Brambory
2 ks Cibule
0,5 kg Hovězí maso přední
125 ml Mléko polotučné
400 g Mrkev kořen
2 polévková lžíce Máslo čerstvé
1 špetka Pepř černý mletý
1 špetka Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

25% Kalorie 490 kcal
Kilojoule 2 052kJ
12% Sacharidy 45 g
331% Tuky 248 g
9% Sodík 184 mg
62% Bílkoviny 35 g

Vařené hovězí maso se zeleninovým protlakem postup přípravy receptu:

1

Omyté maso vaříme v osolené vodě asi 1 1/2 hodiny.

2

Přidáme očištěnou mrkev, oloupanou cibuli a brambory nakrájené na kostičky a vaříme ještě 1/2 hodiny.

3

Maso vyjmeme a zeleninu s bramborami umeleme na kaši. Přidáme máslo a pepř. Pokud je kaše příliš hustá, zředíme ji trochou mléka.

4

Maso nakrájíme na plátky, položíme na kaši a podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept