Sancocho - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 80 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Sancocho
Sancocho
Celkový čas: | 80 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 20 minut |
Doba vaření: | 60 minut |
Autor: | pepa |
---|---|
Hodnost: | Rozkoukávám se (23%) |
ID receptu: | 7404 |
Kategorie: | Maso |
Ingredience
1 ks | Brambory |
0,5 ks | Celer bulvový |
1 ks | Červená řepa |
1 ks | Cibule |
100 g | Fazolové lusky zelené |
0,5 kg | Hovězí maso zadní |
1 špetka | Pepř černý mletý |
2 ks | Rajčata |
1 kávová lžička | Sůl |
200 g | Vepřové maso libové |
300 g | Zelí hlávkové bílé |
Nutriční hodnoty jedné porce
Uhlovodany | 31g |
---|---|
Cholesterol | 108,0mg |
Draslík | 1g |
Vláknina | 19g |
Vitamín A | 0,0mg |
Vitamín B6 | 0,4mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 49,8mg |
Vitamín E | 0,9mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 1g |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Brambory, Celer bulvový, Červená řepa, Cibule, Fazolové lusky zelené, Rajčata, Sůl, Zelí hlávkové bílé mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Hovězí maso zadní, Pepř černý mletý, Vepřové maso libové mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.
Sancocho postup přípravy receptu:
1 | Oboje maso nakrájíme na kostky. Hovězí maso vložíme do kastrolu, zalijeme osolenou vodou a vaříme do poloměkka. Potom přidáme vepřové maso a vaříme asi 20 minut. |
2 | Zeleninu kromě fazolek nakrájíme na plátky, fazole na proužky a vše i s hrubě nakrájenou cibulí přidáme k masu a dovaříme. |
3 | Před koncem varu přidáme oloupaná, na čtvrtky nakrájená rajčata. |