Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 80 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 60 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 7404
Kategorie: Maso

Ingredience

1 ks Brambory
0,5 ks Celer bulvový
1 ks Červená řepa
1 ks Cibule
100 g Fazolové lusky zelené
0,5 kg Hovězí maso zadní
1 špetka Pepř černý mletý
2 ks Rajčata
1 kávová lžička Sůl
200 g Vepřové maso libové
300 g Zelí hlávkové bílé

Nutriční hodnoty jedné porce

21% Kalorie 414 kcal
Kilojoule 1 732kJ
9% Sacharidy 31 g
20% Tuky 15 g
23% Sodík 454 mg
74% Bílkoviny 41 g

Sancocho postup přípravy receptu:

1

Oboje maso nakrájíme na kostky. Hovězí maso vložíme do kastrolu, zalijeme osolenou vodou a vaříme do poloměkka. Potom přidáme vepřové maso a vaříme asi 20 minut.

2

Zeleninu kromě fazolek nakrájíme na plátky, fazole na proužky a vše i s hrubě nakrájenou cibulí přidáme k masu a dovaříme.

3

Před koncem varu přidáme oloupaná, na čtvrtky nakrájená rajčata.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept