Jednoduchý recept

Hovězí carpaccio

  • Itálie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 15 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 7412

Ingredience

15 ml Balsamico ocet
455 g Hovězí svíčková
45 ml Olej olivový
1 špetka Pepř černý mletý
115 g Rukola
1 ks Sýr ovčí tvrdý - Pecorino
1 špetka Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

12% Kalorie 239 kcal
Kilojoule 1 001kJ
0% Sacharidy 1 g
17% Tuky 13 g
4% Sodík 87 mg
39% Bílkoviny 22 g

Hovězí carpaccio postup přípravy receptu:

1

Olejem potřeme kus pergamenového papíru a posypeme špetkou soli a pepře.

2

Položíme na něj 4 hovězí plátky, přikryjeme je dalším pergamenovým papírem potřeným olejem a maso naklepeme, aby se velikost zdvojnásobila.

3

Provedeme to se všemi plátky.

4

Před podáváním necháme plátky odležet v lednici.

5

Doprostřed talíře položíme lístky rokety, kolem vyrovnáme hovězí plátky a pokapeme octem balsamico a olivovým olejem.

6

Podáváme se sýrem pecorino a s pepřem.

Poznámka

sýr pecorino nastrouhaný - tvrdý sýr z ovčího mléka

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept