Recept

Telecí pečeně s celerem a rajčaty

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 70 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 60 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 7422
Kategorie: Maso

Ingredience

0,5 ks Celer bulvový
1 špetka Cukr krupice
50 g Máslo čerstvé
1 kávová lžička Mouka pšeničná hladká T 650
0,3 kg Rajčata
1 kávová lžička Sůl
600 g Telecí plec

Nutriční hodnoty jedné porce

14% Kalorie 282 kcal
Kilojoule 1 179kJ
1% Sacharidy 5 g
20% Tuky 15 g
19% Sodík 375 mg
55% Bílkoviny 31 g

Telecí pečeně s celerem a rajčaty postup přípravy receptu:

1

Omyté, osolené maso vložíme do pekáče s máslem a po všech stranách je opečeme. Podlijeme a v troubě pečeme téměř doměkka. Přidáme nakrájený celer, rajčata a dopečeme.

2

Maso vyjmeme, šťávu zahustíme kouskem másla smíchaným s moukou a povaříme.

3

Nakonec šťávu přisladíme, prolisujeme a podáme k nakrájenému masu.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept