Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 7425

Ingredience

1 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
5,5 polévková lžíce Máslo čerstvé
4 polévková lžíce Sýr Eidam cihla 40%
1 kávová lžička Sůl
500 g Telecí kýta
150 g Šunka dušená

Nutriční hodnoty jedné porce

23% Kalorie 447 kcal
Kilojoule 1 870kJ
0% Sacharidy 1 g
44% Tuky 33 g
14% Sodík 273 mg
65% Bílkoviny 37 g

Boloňské řízky postup přípravy receptu:

1

Řízky z omyté telecí kýty naklepeme, osolíme, poprášíme hladkou moukou a opečeme je po obou stranách na másle.

2

Zapékací mísu vymažeme máslem, vložíme do ní řízky, poklademe je plátky šunky a posypeme nastrouhaným sýrem.

3

Zbylé máslo na pánvi zředíme trochou vývaru a řízky pokropíme. Zapékáme, až sýr mírně zrůžoví.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept