Jednoduchý recept

Fenyklový salát s olivami

  • Řecko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 25 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (30%)
ID receptu: 7442
Kategorie: Studené saláty

Ingredience

2 ks Fenykl sladký - hlíza
4 kávová lžička Hořčice
1 polévková lžíce Ocet vinný
4 polévková lžíce Olej olivový
20 ks Olivy černé
1 polévková lžíce Pažitka
1 kávová lžička Pepř černý mletý
1 polévková lžíce Petržel - nať

Nutriční hodnoty jedné porce

28% Kalorie 554 kcal
Kilojoule 2 318kJ
9% Sacharidy 31 g
67% Tuky 50 g
209% Sodík 4 g
9% Bílkoviny 5 g

Fenyklový salát s olivami postup přípravy receptu:

1

Nakrájíme na kousky hlízy fenyklu a omyjeme. Ve vroucí vodě vaříme 15 minut doměkka a pak slijeme.

2

Na octovou zálivku vložíme všechny suroviny do sklenice se šroubovacím víčkem a zatřepeme s ní, aby se důkladně promíchaly. Zálivku dáme do lednice, aby zhoustla.

3

Fenykl rozložíme na servírovací tác, přelijeme zálivkou, ozdobíme olivami a podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept