Jednoduchý recept

Rýžový salát

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 55 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 40 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (24%)
ID receptu: 7444
Kategorie: Studené saláty

Ingredience

1 stroužek Česnek
1 ks Cibulka jarní
200 g Fazole bílé
400 g Fazole vařené
175 g Fazolové lusky zelené
2 polévková lžíce Hořčice
2 polévková lžíce Koriandr čerstvý
1 polévková lžíce Ocet vinný
1 polévková lžíce Olej olivový
1 ks Paprika červená
1 špetka Pepř černý mletý
150 ml Rajčatová šťáva
225 g Rýže loupaná

Nutriční hodnoty jedné porce

29% Kalorie 570 kcal
Kilojoule 2 386kJ
30% Sacharidy 109 g
4% Tuky 3 g
1% Sodík 27 mg
48% Bílkoviny 27 g

Rýžový salát postup přípravy receptu:

1

Uvaříme rýži dle návodu. 5 minut vaříme zelené fazolky, pak propláchneme studenou vodou a slijeme.

2

Propláchneme rýži ve studené vodě, slijeme a dáme do salátové mísy.

3

Smícháme na zálivku rajčatovou šťávu, česnek, koriandr, olivový olej a černý pepř. Důkladně rozšleháme. Nalijeme zálivku na rýži a promícháme.

4

Přidáme zelené fazolky, fazole strakaté, červené fazole, papriku, jarní cibulku a vše promícháme.

5

Zakryjeme mísu a dáme do lednice.

6

Zdobíme čerstvým koriandrem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept