Jednoduchý recept

Vepřové maso na mléce

  • Itálie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 70 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 60 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 7449

Ingredience

0,5 l Mléko polotučné
100 g Máslo čerstvé
1 špetka Pepř černý mletý
1 kávová lžička Sůl
0,8 kg Vepřové maso libové

Nutriční hodnoty jedné porce

35% Kalorie 693 kcal
Kilojoule 2 898kJ
2% Sacharidy 7 g
75% Tuky 56 g
10% Sodík 194 mg
67% Bílkoviny 38 g

Vepřové maso na mléce postup přípravy receptu:

1

Omyté maso osolíme a opepříme nejlépe den předem.

2

V pekáčku rozpustíme máslo, vložíme maso a ze všech stran je opečeme dozlatova. Maso zalijeme téměř celé mlékem a pod poklicí zvolna dusíme.

3

Když maso změkne, má být mléko husté jako smetana a zbarvené šťávou z masa do zlatožluta. Maso vyjmeme, nakrájíme na plátky a polijeme omáčkou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept