Jednoduchý recept

Skopové maso s majoránkovou omáčkou

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 75 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 60 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 7451

Ingredience

750 g Brambory
1 ks Cibule
1 kávová lžička Majoránka
3 polévková lžíce Mouka polohrubá
2 polévková lžíce Máslo čerstvé
750 g Skopové maso přední
1 ks Sůl
3 polévková lžíce Zelenina kořenová
2 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

36% Kalorie 719 kcal
Kilojoule 3 009kJ
8% Sacharidy 28 g
71% Tuky 54 g
4855% Sodík 97 g
58% Bílkoviny 33 g

Skopové maso s majoránkovou omáčkou postup přípravy receptu:

1

Omyté a očištěné maso vykostíme a rozkrájíme na kostky. Z kostí uvaříme vývar.

2

Cibuli s kořenovou zeleninou podusíme na půlce másla a následně v tomto základu opečeme rozkrájené maso. Přidáme česnek utřený se solí a majoránkou, podlijeme vývarem z kostí a dusíme do měkka.

3

Z druhé poloviny másla uděláme s moukou jíšku, zalijeme vývarem, rozšleháme a přilijeme k masu. Necháme 10 minut vařit. Do horké omáčky přidáme předvařené malé brambory.

4

Pokrm podáváme velmi horký a na vyhřátých talířích.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept