Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 80 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 60 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 7452

Ingredience

1 ks Celer bulvový
2 ks Cibule
1 ks Citrony
1 špetka Pepř černý mletý
1 kávová lžička Sůl
1 polévková lžíce Tuk
2 ks Vejce slepičí
600 g Vepřové maso libové

Nutriční hodnoty jedné porce

25% Kalorie 485 kcal
Kilojoule 2 028kJ
3% Sacharidy 11 g
46% Tuky 35 g
16% Sodík 325 mg
57% Bílkoviny 32 g

Vepřové maso s celerem postup přípravy receptu:

1

Na tuku osmahneme dozlatova jemně nakrájenou cibuli, přidáme omyté maso nakrájené na kostky, osolíme a dusíme ve vlastní šťávě.

2

K poloměkkému masu přidáme očištěný a nakrájený celer, osolíme a dusíme pod pokličkou v dostatečném množství šťávy.

3

K hotovému pokrmu přidáme do šťávy rozkvedlané vejce a citron.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept