Jednoduchý recept

Skopové a vepřové maso s fazolkami

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 55 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 45 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 7461

Ingredience

500 g Fazolové lusky zelené
2 polévková lžíce Olej stolní
400 g Skopová plec
1 kávová lžička Sůl
400 g Vepřová plec
250 ml Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

29% Kalorie 573 kcal
Kilojoule 2 398kJ
2% Sacharidy 9 g
62% Tuky 47 g
14% Sodík 272 mg
52% Bílkoviny 29 g

Skopové a vepřové maso s fazolkami postup přípravy receptu:

1

Skopové i vepřové maso omyjeme a rozkrájíme na kostky a opečeme zprudka na rozehřátém oleji za stálého míchání. Následně maso osolíme, mírně podlijeme a dusíme téměř do měkka.

2

K téměř měkkému masu přidáme čerstvé nebo zmrazené fazolky a společně dodusíme do měkka.

Poznámka

Jako přílohy podáváme smažené bramborové hranolky nebo lupínky. Použijeme-li oboje maso ze hřbetu ( kotlety ), můžeme je rozkrájené na malé kostky připravit jako minutku s fazolkami sterilovanými, které prohřejeme ve vlastní šťávě.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept