Recept

Vepřová žebírka s jablky a švestkami

  • Dánsko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 60 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 40 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (25%)
ID receptu: 7462
Kategorie: Maso

Ingredience

2 ks Jablka
1 polévková lžíce Máslo čerstvé
0,3 l Mléko polotučné
1 kávová lžička Sůl
12 ks Švestky sušené
8 ks Vepřové kotlety

Nutriční hodnoty jedné porce

96% Kalorie 1,900 kcal
Kilojoule 7 949kJ
111% Sacharidy 400 g
34% Tuky 26 g
16% Sodík 317 mg
101% Bílkoviny 57 g

Vepřová žebírka s jablky a švestkami postup přípravy receptu:

1

Omyté, vykostěné a naklepané kotlety osolíme.

2

Jablka oloupeme a nakrájíme na plátky a švestky omyjeme a necháme na cedníku zvlhnout. Potom je vypeckujeme.

3

Mezi dvě kotlety vložíme plátky jablek a asi 3 švestky. Převážeme nití a opečeme po obou stranách na másle.

4

Potom kotlety dusíme podlité mlékem doměkka.

Poznámka

Použijeme sušené švestky.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept