Jednoduchý recept

Dušené skopové řízky nebo kotlety

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 60 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 45 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 7466

Ingredience

0,5 ks Bobkový list
1 ks Cibule
1 ks Mrkev sterilovaná
1 ks Pepř černý mletý
8 ks Skopové kotlety
60 g Slanina vepřová
1 ks Sůl
1 špetka Tymián čerstvý

Nutriční hodnoty jedné porce

25% Kalorie 493 kcal
Kilojoule 2 063kJ
2% Sacharidy 7 g
45% Tuky 34 g
2429% Sodík 49 g
67% Bílkoviny 38 g

Dušené skopové řízky nebo kotlety postup přípravy receptu:

1

Maso očistíme, omyjeme, na okrajích a u kosti nařízneme, naklepeme, osolíme a shrneme do původního tvaru.

2

Slaninu jemně rozkrájenou rozškvaříme v kastrole z ohnivzdorného skla, přidáme rozkrájenou zeleninu s cibulí, okořeníme, vložíme na ni připravené maso, přikryjeme a dusíme ve vlastní šťávě. Později podléváme.

3

Jakmile je maso měkké, vyjmeme je, omáčku můžeme procedit a dle chuti přisolit anebo maso necháme v nescezené omáčce, ovšem vidličkou vyndáme koření.

4

Jako přílohu podáváme dušené okurky se smetanou, rýži nebo brambory.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept